Tarmoa työpäiviin

99,00 

Sano hyvästit työpäivän aiheuttamalle nuutumiselle ja anna meidän jelpata teikäläistä. 12 viikkoa, 12 videota ja paljon käytännön työkaluja boostaamaan jaksamista töissä. Mutta varoitamme, jaksaminen saattaa vahingossa kohentua myös vapaa-ajalla ;).

Potuttaako duunissa? Meneekö illat pitkälti makoillessa, jotta huomenna jaksaa taas mennä töihin? No mites sattuikaan, meillä on ratkaisu juuri tähän! 

Tarmoa työpäiviin on kahdentoista viikon verkkovalmennus, jonka tarkoituksena on taklata työpäivän jälkeistä väsymystä, työstressiä ja töistä johtuvaa nuutuneisuuttaSaat oikeasti helppokäyttöiselle verkkoalustalle joka viikko tutkittuun tietoon perustuvan infopläjäyksen työterveyteen liittyvän teeman ympäriltä. Tietopaketin kylkeen saat matkallesi mukaan rutkasti käytännönläheisiä työkaluja, muun muassa jännitys-rentoutus äänitteen. 

Valmennuksen sisältö on suunniteltu niin, että kullakin viikolla sinun tarvitsee käyttää vain 5-20 minuuttia oman hyvinvointisi edistämiseen. Valmennuksen asiasisältö on videomuodossa, jotta sinun ei tarvitse lukea silmät ristissä sivutolkulla tekstiä. Voit vain nostaa jalat pöydälle ja antaa valmentajan äänen johdattaa kohti energisempiä iltapäiviä! 

Eikä siinä vielä kaikki! Suljetussa Facebook -ryhmässä on jeesaamassa kohtalontovereiden lisäksi meidän innostavat ja ammattitaitoiset valmentajamme. Olemme siis matkallasi mukana alusta loppuun saakka, niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. 

Tähän valmennukseen kuuluu siis 12 viikon aikana: 

  • 12 tiivistä videota, joissa perehdytään tarkemmin viikon teemaan 
  • PALJON alan ammattilaisten toimivaksi testattuja työkaluja muun muassa stressinhallintaan, rutiinien luomiseen ja hartiasärkyihin 
  • Valmentajan ja kanssaeläjien tuki suljetussa Facebook-ryhmässä 
  • Alku- ja loppukartoitukset, jotta tiedetään mistä ollaan tultu ja mihin päädytty 
  • Rentoutusäänite 
  • Päiväkirjapohja, jonka avulla saat kokea tyydytyksen tunteen, kun pääset ruksimaan edistyessäsi. Ai että! 
  • Taukoliikuntaohjelma, joka pesee mennen tullen nörttiniskajumpat 
  • Toinen taukoliikuntaohjelma (!), joka rakentuu loogisesti edellisen päälle 

Viikoittaiset oppitunnit ovat nimiltänsä Tästä se lähtee!, Rutiinit pysyviksi, Hallitse aikaasi, Tauota hyvä ihminen!, Ota ihan rauhassa, Kauniita unia!, Älä luovuta, Murkinaa, Liikkeessä, Painekattilassa, Kahvihuonekeskustelu ja Kiitos ja kumarrus.

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Kirjoita ensimmäinen arvio tuotteelle “Tarmoa työpäiviin”

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *