Potuttaako duunissa? Meneekö illat pitkälti makoillessa, jotta huomenna jaksaa taas mennä töihin? Onko aikasi kortilla, mutta haluaisit muutosta työhyvinvointiisi? No mites sattuikaan, meillähän on ratkaisu juuri tähän! 

Tarmoa työpäiviin on kuuden viikon verkkovalmennus, jonka tarkoituksena on taklata työpäivän jälkeistä väsymystä, työstressiä ja töistä johtuvaa nuutuneisuuttaSaat oikeasti helppokäyttöiselle verkkoalustalle joka viikko tutkittuun tietoon perustuvan infopläjäyksen työterveyteen liittyvän teeman ympäriltä. Tietopaketin kylkeen saat matkallesi mukaan rutkasti käytännönläheisiä työkaluja, muun muassa jännitys-rentoutus äänitteen. 

Valmennuksen sisältö on suunniteltu niin, että kullakin viikolla sinun tarvitsee käyttää vain 5-20 minuuttia oman hyvinvointisi edistämiseen. Valmennuksen asiasisältö on videomuodossa, jotta sinun ei tarvitse lukea silmät ristissä sivutolkulla tekstiä. Voit vain nostaa jalat pöydälle ja antaa valmentajan äänen johdattaa kohti energisempiä iltapäiviä! 

Eikä siinä vielä kaikki! Suljetussa Facebook -ryhmässä on jeesaamassa kohtalontovereiden lisäksi meidän innostavat ja ammattitaitoiset valmentajamme. Olemme siis matkallasi mukana alusta loppuun saakka, niin myötä- kuin vastoinkäymisissä. 

Tähän valmennukseen kuuluu siis 6 viikon aikana: 

  • 6 tiivistä videota, joissa perehdytään tarkemmin viikon teemaan 
  • PALJON alan ammattilaisten toimivaksi testattuja työkaluja muun muassa stressinhallintaan, rutiinien luomiseen ja hartiasärkyihin 
  • Valmentajan ja kanssaeläjien tuki suljetussa Facebook-ryhmässä 
  • Alku- ja loppukartoitukset, jotta tiedetään mistä ollaan tultu ja mihin päädytty 
  • Rentoutusäänite 
  • Päiväkirjapohja, jonka avulla saat kokea tyydytyksen tunteen, kun pääset ruksimaan edistyessäsi. Ai että! 
  • Taukoliikuntaohjelma, joka pesee mennen tullen nörttiniskajumpat

Viikoittaiset oppitunnit ovat nimiltänsä Tästä se lähtee!, Rutiinit pysyviksi, Hallitse aikaasi, Tauota hyvä ihminen!, Ota ihan rauhassa ja Kiitos ja kumarrus.

Tarmoa työpäiviin tiivistettynä

69,00