Tarmoa työpäiviin tiivistettynä

Tämänhetkinen Tila
Ei Ilmoittauduttu
Hinta
Suljettu
Aloita
This valmennus is currently closed

Morjesta! Heti kärkeen haluan sanoa yhden asian: saat olla todella tyytyväinen, että olet päättänyt lähteä parantamaan omaa työhyvinvointiasi. Saat hyvässä porukassa kääriä hihasi ja lähteä kulkemaan kohti energisempiä iltapäiviä!

Sinulle avautuu siis joka viikko uusi aihekokonaisuus, jonka voit suorittaa minä viikonpäivänä tahansa. Jokaiseen kokonaisuuteen kuuluu video, jossa pureudutaan kyseisen viikon teemaan syvemmin, muutamat linkit lisälukemisiksi (saapi käyttää mut ei ol pakko hei!) ja kyseistä teemaa varten räätälöidyt tiedostot ja/tai tehtävät. Tämä valmennus on tarkoitettu kuljettavaksi juuri niin kuin se eteesi lävähtää, joten kulje eteenpäin järjestyksessä ja nauti kyydistä!

Kun olet katsonut viikon teemaan liittyvän videon ja tehnyt siinä läpikäydyt tehtävät, voit klikata oppitunnin alareunassa odottavaa nappia, jolloin sivusto tulkitsee kyseisen teeman läpikäydyksi. Tämän ansiosta kurssisivulla näkyvään palkkiin tulee lisää väriä ja prosentteja, ja sekös vasta saakin olosi onnistuneeksi. Testaa vaikka!

Varsinaisen sisällön lisäksi me ollaan kerätty jokaisen teeman ympäriltä muutamat mielenkiintoiset lisälukemistot (älä huoli, kukaan ei vaadi, että lukisit yhtään ylimääräistä). Niihin tutustumalla te, joiden kurkkua kuivaa aina  tiedonjano, saatte pureskeltavaksenne muutamia lisätiedonjyväsiä. (Ensimmäiselle ja viimeiselle kerralle emme ole koostaneet valmiita linkkilistoja, koska niillä kerroilla haluamme että keskityt omiin tuntemuksiisi enemmän kuin nykytieteen saavutuksiin.)

Tärkeä osa kaikkia elämänmuutoksia on toisten tuki. Valmentajan sekä muiden kanssaeläjien tuki odottaa sinua Facebook-ryhmässämme, johon voit liittyä täältä. Siellä saat tuulettaa onnistumisia tai ihmetellä haasteita hyvässä porukassa. Kysymyksiä ja pohdintoja saa myös lähettää suoraan sähköpostiimme asiakaspalvelu@kuntoakatemia.fi. Ei ole olemassa tyhmiä kysymyksiä, on vain tyhmää jättää kysymättä!

Nyt on aika siirtyä kohti ensimmäistä kokonaisuutta. Bon voyage!