Aloittavan Kuntoilijan ABC

Tämänhetkinen Tila
Ei Ilmoittauduttu
Hinta
Suljettu
Aloita
This valmennus is currently closed

Moikka! Hieno homma, että ostit tämän valmennuksen ja päätit ainakin ajatuksen tasolla lähteä muuttamaan elämäntapojasi. Enää puuttuu itse tekeminen!

Olemme luoneet Sinulle valmennuksen, joka auttaa muuttamaan elämäntapoja turvallisesti ja toivottavasti pysyvästi. Työn kuitenkin joudut tekemään Sinä ja motivaatio kumpuaa itsestäsi. Me annamme ohjeet ja työkalut kohti liikunnallisempaa arkea. Nimensä mukaan tämä valmennus on suunnattu aloittelijoille, joten et tarvitse aikaisempaa kokemusta liikunnasta aloittamiseen.

Aloittavan Kuntoilijan ABC -valmennus sisältää liikunnan aloittamiseen liittyvän kirjallisen oppaan. Olemme koonneet oppaaseen teoriatietoa ja ohjeita liittyen lihasten toimintaan, ravintoon, lepoon sekä kestävyys- ja lihasvoimaharjoitteluun. Oppaan lisäksi valmennukseen kuuluu lihasvoima- sekä kestävyysharjoitteluohjelma.

Aloita kurssi perehtymällä liikunnan aloittamisen oppaaseen. Teoriatiedon lisäksi opas sisältää myös paljon käytännön tekemistä helpottavia vinkkejä. Voit ladata oppaan itsellesi ja palata sen pariin aina kun siltä tuntuu.

Ennen treenaamisen aloittamista perehdy myös valmennuksen eteneminen -osioon. Tästä osiosta löydät toteutettavan ohjelman jokaiselle viikolle seuraavan kolmen kuukauden ajalle.

Mikäli mieleesi herää kysymys tai kohtaat valmennuksen aikana ongelman johon ei löydy vastausta oppaasta, voit kysyä tarkennusta Facebook-ryhmästä. Valmentaja käy vastaamassa kysymyksiin säännöllisesti. Lisäksi ryhmässä on mahdollista keskustella yleisesti, jonka myötä omia kokemuksia, ihmetyksen aiheita sekä hyvää fiilistä voi jakaa muille samalla matkalla oleville!

Liity Facebook-ryhmään alla olevan linkin kautta. Valmentaja hyväksyy liittymispyyntösi sen saatuaan.

https://www.facebook.com/groups/296050441609268

Mikäli et käytä Facebookia ja haluat kysyä jotain, ota yhteyttä sähköpostilla osoitteeseen asiakaspalvelu@kuntoakatemia.fi